FORMACIÓ

Alineant l’estratègia corporativa amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 

Per a PIMEC

Servicios

Activitats d'Aprenentatge, Comissariat de Continguts, Gamificació, Impacte Social, ODS, RSC, Taller

Sector

Educatiu

Repte

L’Agenda 2030 es desglossa en 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, coneguts com ODS, i va ser aprovada pels 193 Estats membres de les Nacions Unides amb la finalitat d’avançar cap a una societat global més inclusiva, pròspera, justa i sostenible. Busca implicar les administracions públiques, les empreses i el teixit associatiu i la ciutadania perquè de forma conjunta es faci front als principals reptes socials, econòmics i mediambientals de la globalització, sota el lema «No deixar ningú enrere». 

Els ODS són un marc de treball perquè les organitzacions impulsin progressos davant aquests reptes mundials. Crear una estratègia corporativa alineada amb els ODS permet identificar riscos, impulsar innovacions i reforçar la imatge i la confiança davant de diferents grups d’interès (inversors, clients, treballadors i treballadores i proveïdors, entre d’altres). Des d’aquesta perspectiva, TSCV dissenya el taller La integració dels ODS en els convenis col·lectius: una aproximació pràctica per esdevenir una empresa socialment responsable amb la finalitat d’ajudar petites i mitjanes empreses a esdevenir socialment responsables a través de la incorporació d’accions i eines que ajudin a integrar els ODS en el seu model de negoci o la seva missió. 

Impacte social

Un projecte motivador i transformador que ha estat valorat pel 100% dels seus participants d’aproximadament 10 empreses de petita i mitjana mida de forma notòriament positiva en totes les edicions del programa. El curs ha estat valorat molt positivament tant per la seva organització com pels continguts i el personal docent que l’impartia membre de l’equip de TSVC, així com per la seva transferència real al lloc de treball.