IDENTITAT CORPORATIVA

Apropant joves i literatura a través del disseny gràfic 

Per a PEN Català

Serveis

Disseny Gràfic, Identitat Corporativa

Sector

Cultural

Repte

Be (p)art. Grow with arts és un projecte cultural europeu que aspira a acostar als joves artistes i les seves obres. L’objectiu del projecte és fer costat al sector literari europeu i als seus agents culturals (escriptors emergents, festivals, editorials, etc.) per arribar a un públic jove a través d’una metodologia innovadora que inclou dinàmiques participatives, networking europeu i internacional, noves oportunitats professionals, intercanvis i coneixement.

 

Encàrrec

El projecte inclou un programa de desenvolupament de competències per a professionals de la literatura, organitzacions i estudiants d’educació; un programa de mobilitat per a escriptors emergents (inclosos escriptors d’àrees rurals i escriptors refugiats); una sèrie de residències literàries en àrees rurals; un esdeveniment que fusiona literatura i esport; i un premi europeu a les millors pràctiques en el desenvolupament de públics, literatura i joves.

TSVC va rebre l’encàrrec de desenvolupar el logotip del projecte. L’objectiu era entrellaçar els conceptes de literatura i gent jove mitjançant l’ús de tipografies i colors corporatius, desenvolupant així un logo versàtil que es dirigís a tots dos mons i públics.