DISSENY WEB I PECES DE COMUNICACIÓ

Creant ponts entre el sector de la robòtica i l’educació

Per a AER

Serveis

Branding, Comissariat de Continguts, Comunicació, Crida a l'Acció, Disseny Web, Il·lustració, Impacte Social, Redacció, Sensibilització, UX & UI

Sector

Educatiu

Enllaços

AER

Repte

Tant la Unió Europea com la Comissió Europea estan actualment posant en marxa diverses accions dissenyades per fomentar l’adopció de matèries de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, com ara l’Agenda Europea de Competències, el paquet de suport a l’ocupació juvenil o el Pla d’Acció d’Educació Digital. L’aprenentatge de les habilitats STEAM ajuda els estudiants a desenvolupar habilitats socials, cooperatives i crítiques alhora que fomenta la seva alfabetització informàtica i tecnològica. AER (Associació Espanyola de Robòtica i Automatització) considera que les competències STEAM són clau per a les futures generacions i vol formar part activa de l’educació i de la promoció del talent i amb aquesta finalitat està activant diferents accions de comunicació per conscienciar el sector educatiu i el sector de la robòtica.

Encàrrec

TSVC rep l’encàrrec de generar totes les accions de comunicació per promoure el compromís del sector en educació STEAM, tant pel que fa al branding com als continguts. Sota el hashtag #WeAerEducation, es crea una landing page que inclou un manifest que recull les principals línies d’intervenció i en la qual persones del sector de la robòtica i del món educatiu poden fer les seves aportacions. #WeAerEducation va ser presentada a l’Advanced Factories, la fira més important del sud d’Europa pel que fa a l’automatització industrial, la robòtica, les machine tools i la fabricació digital. Així mateix, TSVC va dissenyar per a l’ocasió l’estand d’AER i va fer difusió d’aquesta iniciativa a través d’una nota de premsa i altres peces de comunicació analògica i digital.

Impacte

Gràcies a la nota de premsa redactada per TSVC, en la qual es presenta la informació clau del que s’ha dut a terme a la fira, diversos mitjans de comunicació s’han fet ressò de l’esdeveniment. Aquesta iniciativa va tenir un impacte important als mitjans generalistes i va estar present a mitjans com La Vanguardia i Público o diaris especialitzats com Automoción e Instrumentación.