CONSULTORIA EDUCATIVA

Recolzant l’autonomia durant la infància per un futur millor

Per a Danone

Servicios

Activitats d'Aprenentatge, Comissariat de Continguts, Investigació, RSC, Sensibilització

Sector

Educatiu

Enlaces

Dino Activitats

Repte

L’autonomia és un aspecte clau de l’educació dels infants, ja que està directament relacionada amb l’autoestima i el desenvolupament cognitiu. En promoure l’autonomia estem proporcionant una base sòlida per a l’aprenentatge al llarg de la vida i la confiança necessària per afrontar els reptes futurs. 

Encàrrec

A partir del 2015, la multinacional Danone revisa la seva estratègia de RSC i decideix promoure l’autonomia dels infants entre les famílies consumidores dels seus productes en països d’economies emergents. TSCV, conjuntament amb un grup d’experts internacionals en educació (Brasil, EUA i GB), va aportar el fonament científic i idees creatives per difondre missatges i accions que promoguessin l’autonomia. D’aquesta manera, vam col·laborar en la revisió de continguts de l’app Dino Aventures, la supervisió de les campanyes de comunicació, l’adequació del packaging i el disseny d’activitats educatives. Aquestes activitats es van difondre a través de xarxes socials i un portal web especialitzat que pretenia ajudar mares i pares a incorporar hàbits saludables i a promoure l’autonomia en el dia a dia dels seus fills i filles. 

Creació de centenars d’activitats educatives, consells sobre hàbits saludables i nutrició que van arribar a aproximadament 481 milions de persones el 2016, incloent infants, famílies i altres referents educatius del seu entorn. També assessorament sobre el disseny i continguts de l’app Dino Aventures, basada en el desenvolupament de les intel·ligències múltiples de Gardner, que es va convertir en una de les més descarregades a Espanya, Brasil, Alemanya, França, Mèxic, Polònia, Portugal, Romania i Rússia. Així, el nostre compromís amb el client es va centrar en reforçar el seu compromís social, amb l’objectiu de contribuir a la difusió de l’autonomia com a competència clau per al futur dels infants.