IDENTITAT CORPORATIVA

Creant una identitat nova per a una revista infantil 

Per a Cocoter

Servicios

Disseny Editorial, Disseny Gràfic, Identitat Corporativa, Il·lustració

Sector

Cultural, Educatiu

Enlaces

COCOTER

Repte

COCOTER és una revista trimestral infantil per a nens i nenes a partir dels 7 anys.  Amb un cuidat disseny, la revista inclou articles, contes i activitats al voltant d’una temàtica i pensats per als infants amb l’objectiu que aprenguin des d’una perspectiva lúdica i engrescadora.

COCOTER fomenta la curiositat i la competència lectora dels infants, treballant de forma transversal temàtiques de diversos àmbits com la ciència, la història, la natura, la societat i l’art, entre d’altres.

Encàrrec

TSVC rep l’encàrrec de crear la identitat de la revista COCOTER i l’assessora regularment en temes gràfics. TSVC dona suport tant pel que fa a la creació de noves paletes de color com a la concepció de nous micos, un personatge molt lligat a la imatge de la revista. Aquests micos estan relacionats amb el tema central de cada número; trobem micos lectors, paleontòlegs, astronautes, etc. D’aquesta manera es busca crear un estil gràfic atractiu per als infants que apropi coneixements de tota mena als més petits.